Els avantatges del gres porcellànic com a paviment

En primer lloc, el gres porcellànic que podràs trobar en les nostres instal·lacions es caracteritza per la seva duresa. I és que està indicat tant per a interior com per a exterior, és capaç de resistir el desgast que pot provocar el trànsit dels vianants.

A més, és ignífug d’acord amb els requisits que estableix el CTE. I no sols no es crema, sinó que actua com a barrera en cas d’incendi. Aquest material també és inalterable, la superfície del material suporta l’efecte del sol sense que es produeixin canvis en el color i tons originals.

Compta amb una versió antieslip, es tracta d’un paviment amb funcions antilliscants, tacte natural i un elevat coeficient de resistència de lliscament.

Altre avantatge d’aquest paviment és la seva nul·la porositat superficial. I és que és un material idoni per a zones en les quals és present la humitat. És a dir, banys i cuines. Per tant, és ideal per a zones de trànsit per als vianants en les que pugui haver-hi humitat perquè evitarà el lliscament i, amb ell, les caigudes.

Tot això està molt bé, però i el manteniment? T’alegrarà saber que no precisa cap mena de tractament superficial després de la instal·lació més enllà de la neteja periòdica habitual. Cal ressaltar que és apte per a la calefacció radiant. Les peces són compatibles amb la instal·lació de sistemes de calefacció radiant sota el paviment.

Estils

Altre dels avantatges del gres porcellànic és que ofereix la possibilitat d’imitar a altres materials, com la pedra natural o la fusta. A la nostra botiga en línia trobaràs diferents models de paviment gres porcellànic estil fusta, com l’Iris o el Syrius.

Com comprar-ho

A la nostra botiga en línia, és molt fàcil! Només has de seleccionar el color i format que vols, afegir a la cistella, triar si vols que t’ho enviem o si ho reculls en botiga, anar a caixa, introduir les teves dades i comprar-ho. És molt fàcil, però si et sorgeix qualsevol dubte ens pots escriure a info@materialsantamaria.com i te la resoldrem immediatament.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

CatalanSpanish