cómo realizar un buen mantenimiento de tu piscina

Com realitzar un bon manteniment de piscina

Queda poc més d’un mes per l’arribada de l’estiu. Amb l’arribada dels mesos més calorosos, tots busquem com combatre les altes temperatures. Els afortunats que gaudeixen d’una piscina al seu jardí, ho tenen clar. Però, saps com realitzar un bon manteniment de la teva piscina? Des de Materials Santamaria volem donar-vos consells perquè aquest estiu gaudeixis la teva piscina com mai. Com realitzar el manteniment de piscina, continua llegint.

Consells per a la teva piscina:

  • Neteja. És un aspecte fonamental, ja que l’aigua d’una piscina està subjecta a constants variacions de temperatura. La pluja i el vent poden propiciar l’aparició de brutícia. És per això que es recomana realitzar una anàlisi de manera periòdica, per a així, poder ajustar els nivells de clor adequadament.
  • Aïllament. La piscina ens dóna molts moments alegres, però també pot ocasionar problemes si no es manté adequadament. A Materials Santamaria comptem amb productes específics, com https://www.mundoceys.com/categoria/36/impermeabilizantes, que t’ajudaran a evitar l’estancament d’aigua. És un producte aplicable en húmer i 100% impermeable.
buen mantenimiento de tu piscina

A Materials Santamaria disposem d’una àmplia gamma de solucions per a qualsevol necessitat que et pugui sorgir en la conservació de la teva piscina. Pots consultar els nostres productes en https://materialsantamaria.com/services/ o contactar amb nosaltres per a realitzar qualsevol consulta.

Esperem que els nostres consells per a saber com realitzar un bon manteniment de la teva piscina t’hagin estat d’ajuda. A nosaltres ens encantaria poder ajudar-te a trobar la teva solució ideal, t’esperem! Ara ja saps com realitzar el manteniment de piscina.

CatalanSpanish