Projecte de bany amb vinil

Avui dia existeixen múltiples opcions per a canviar l’aspecte del teu bany. Ja no és necessari realitzar una obra completa per a canviar l’estètica dels revestiments dels teus espais. Com és possible? Gràcies als vinils. Aquests ofereixen nombrosos avantatges. A Materials Santamaria hem participat en diferents dissenys com el projecte de bany amb vinil que podeu veure a continuació.

Avantatges de reformar el bany amb vinil

1.         Instal·lació senzilla. És tan fàcil que en la majoria d’ocasions pot fer-se en un sol dia. A més, requereix poques eines i pràcticament cap manteniment posterior. No obstant això, la instal·lació ha de fer-la un professional.

2.         Àmplia gamma de possibilitats. La varietat de textures, colors i dissenys és enorme. Depenent del teu espai i els teus gustos, et decantaràs per diferents acabats: fusta, formigó o ciment.

3.         En paviment pots afegir una capa d’amortiment. En alguns casos de vinils, es pot afegir una capa d’amortiment perquè sigui més còmode.

4.         Alta resistència. El vinil és, en realitat, PVC. Aquest material destaca per la seva gran resistència a la humitat i a la corrosió. D’altra banda, també és molt resistent a l’efecte de la llum directa UV. Per això es recomana el seu ús per a zones de gran desgast com a banys i cuines.

5.         Llarga vida útil. S’estima que un vinil de bona qualitat, com els que pots trobar en https://materialsantamaria.com/ceramica/ tenen una vida de més de 60 anys.

6.         És un gran aïllant. Per això són una bona opció en el cas que vulguem ocultar algun component elèctric tant en parets com en sòls.

En definitiva, fer un projecte de bany amb vinil és una opció senzilla i econòmica de donar-li un canvi d’aspecte al teu espai. Coneixes algun altre avantatge d’aquest material? Ens encantaria llegir-te.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

CatalanSpanish