Notícies

Aïllament per la teva vivenda

Aquesta tardor i hivern més que mai cal tenir en compte les bones pràctiques per a aïllar correctament una casa. I és que amb un aïllament realitzat correctament aconseguiràs una major eficiència energètica, amb tots els avantatges que això suposa.

Pintura compromesa amb el medi ambient

La pintura respectuosa amb el medi ambient, més coneguda com a pintura ecològica, és un tipus de producte que es caracteritza per ser més sostenible que les pintures convencionals, ja que es fabrica de manera diferent. Troba-la a les nostres instal·lacions.

Reforma de bany: no cometis aquests errors

A Materials Santamaria comptem amb anys d’experiència, per això volem donar-vos uns consells perquè no cometis aquests errors si reformaràs el teu bany.

Els avantatges del gres porcellànic com a paviment

A la nostra botiga online trobaràs una àmplia varietat de paviments i revestiments de la millor qualitat. Continua llegint per a conèixer la nostra recomanació.

Amb l’arribada de l’estiu, és habitual tenir més temps lliure i des de Materials Santamaria us volem donar algunes idees perquè pugueu renovar i millorar l’aspecte de la vostra casa per vosaltres mateixos.

Gràcies als avanços tecnològics, cada vegada vivim de forma més còmoda. Avui us volem parlar del seient Multiclean de Roca. A Materials Santamaria trobaràs aquest article de Roca. Si vols saber més, en aquest article coneixeràs tots els detalls.

A Materials Santamaria apostem per donar-li una segona vida als mobles. I és que seguim la premissa de reduir, reutilitzar i reciclar. La societat en la qual vivim advoca pel canvi constant: noves tendències en moda, en menjar, en decoració d’interiors…

Avui dia existeixen múltiples opcions per a canviar l’aspecte del teu bany. Ja no és necessari realitzar una obra completa per a canviar l’estètica dels revestiments dels teus espais. Com és possible? Gràcies als vinils. Aquests ofereixen nombrosos avantatges. A Materials Santamaria hem participat en diferents projectes com el que podeu veure a continuació.

Saps com realitzar un bon manteniment de la teva piscina? Des de Materials Santamaria volem donar-vos consells perquè aquest estiu gaudeixis la teva piscina com mai.

CatalanSpanish