Activitats de bricolatge per a fer a l’estiu

Amb l’arribada de l’estiu, és habitual tenir més temps lliure i des de Materials Santamaria us volem donar algunes idees perquè alhora que pugueu renovar i millorar l’aspecte de la vostra casa per vosaltres mateixos. Especialment, en els mesos d’estiu és quan més temps passem és en les zones d’exterior, com la terrassa o el jardí. Si estàs pensant a donar-li un canvi d’aires, avui et portem activitats de bricolatge per a fer a l’estiu.

Dóna color a la teva terrassa

Avui dia, existeix una àmplia gamma de colors per a exterior que pot adaptar-se al teu estil. Des de Materials Santamaria et recomanem els colors que són tendència: el blanc, el beix i el gris. I és que els colors neutres i clars s’imposen, perquè són més agradables a plena llum, que és quan més estem fora.

No obstant això, si ets una persona atrevida i a la qual li agrada el colorit, no dubtis a consultar l’àmplia varietat de colors d’una de les nostres marques de confiança: Blatem.

Vegetació

Les plantes i flors aporten molta vida als habitatges. A més, els espais d’exterior són idonis per a elles perquè no els falta llum. Si estàs buscant una activitat de bricolatge, et suggerim que canviïs les jardineres i els personalitzis. Això sí, tingues molta cura en trasplantar les plantes, no volem que sofreixin danys.

En les nostres instal·lacions trobaràs nombrosos tipus de pintura, entre els quals volem destacar per a aquesta activitat els esprais. Són fàcils d’utilitzar, còmodes i si realitzes l’activitat a l’aire lliure no deixaran cap olor molesta. Simplement recorda protegir el sòl de la teva terrassa amb paper de periòdic per a no tacar el que no vols.

Reciclar mobiliari d’exterior

Si el teu pressupost per a donar-li un canvi d’aires a la teva terrassa és reduït, un bona idea és reutilitzar el mobiliari que ja tens, però fer-li un canvi de look. Una tendència que ens encanta, i de la qual ja us parlem en aquest post, és pintar els mobles amb l’esprai de pintura guix de Montó. Aquesta activitat és molt creativa i li donarà als teus mobles un estil bohemi i desenfadat. Pots arrodonir l’activitat creant els teus propis coixins i aportant així acolorit a aquesta zona.

Vols conèixer més activitats de bricolatge? Perquè no et perdis les notícies que publiquem mensualment en el blog. Materials Santamaria, la teva botiga de materials de construcció de proximitat a Puig-reig. T’esperem!

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

CatalanSpanish