Com donar-li un estil retro a la teva casa: Chalk Paint en esprai de Montó

01/06/21

A Materials Santamaria apostem per donar-li una segona vida als mobles. I és que seguim la premissa de reduir, reutilitzar i reciclar. La societat en la qual vivim advoca pel canvi constant: noves tendències en moda, en menjar, en decoració d’interiors… Per això, és la població la que ha d’estar conscienciada i saber quan dir basta. Si tens mobles antics als quals vols donar una segona vida, però no saps com, aquest article t’interessa. Avui us parlem del Chack Paint en esprai de Montó. Chalk paint en esprai és la nostra recomanació.

El sector de la decoració canvia a un ritme frenètic, però hi ha estils que sempre tornen. Si t’agrada l’acabat retro, estàs de sort. Els acabats d’aspecte antic són fàcils d’aconseguir gràcies a aquesta pintura a l’aigua efecte guix, perfecta per a la restauració i decoració de mobles creant moderns efectes vintage, envellits o vaig decapar.

Aconsegueix un toc retro en els teus mobles

Amb Chack Paint en sprai de Montó, per a la decoració de mobles o qualsevol material on es requereixi una pintura mat d’alta qualitat, aconseguiràs un efecte bohemi i desenfadat en aquest moble que has estat a punt de tirar. Només hauràs de tenir en compte que és necessari eliminar les velles pintures en mal estat que siguin susceptibles de ser remogudes. A més, si la superfície és brillant o està vernissada, ha d’escatar-se totalment.

El format esprai és molt fàcil d’utilitzar. Chalk paint en esprai té múltiples usos, ja que es pot emprar sobre diferents superfícies: cartó guix, escaiola, guix, mobles i complements de fusta i metall prèviament imprimat. És una pintura que es pot escatar, amb baix contingut en COV, de ràpid assecat, proporciona un excel·lent cobriment, bona adherència, bona durabilitat del color i no conté plom ni altres metalls pesants.

Ara que ja t’hem donat noves idees per a donar-li un toc retro a la teva casa i als teus mobles, t’atreveixes a provar-lo? Ens encantaria que ens ensenyessis el resultat! Al nostre apartat de Productes trobaràs les marques amb les quals treballem. Ja has provat chalk paint en esprai?

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

CatalanSpanish