Para esment a l’aïllament en el teu habitatge

Aquesta tardor i hivern més que mai cal tenir en compte les bones pràctiques per a aïllar correctament una casa. I és que amb un aïllament realitzat correctament aconseguiràs una major eficiència energètica, amb tots els avantatges que això suposa.

Prepara la teva casa per al fred

La calor necessària per a mantenir un habitatge a bona temperatura depèn de molts factors, entre els quals destaca el seu nivell d’aïllament tèrmic. Saps per on es perd o gana més calor? Per la coberta exterior d’un edifici. És per això que amb un bon aïllament dels murs evita pèrdues de calor. A més, s’aconsegueix disminuir el soroll exterior que es cola.

Des de Materials Santamaria volem donar-te alguns consells per a un bon aïllament:

1.         No escatimis en aïllament per a tots els tancaments exteriors. Estalviaràs diners en climatització i guanyaràs en confort. En les nostres instal·lacions podràs trobar material aïllant de la millor qualitat.

2.         Instal·li finestres amb doble cristall, o doble finestra, i fusteries de PVC.

3.         Fixa’t en les persianes! És important que no tinguin escletxes i estiguin convenientment aïllades.

4.         Localitza on es formen corrents d’aire amb una cosa tan senzilla com una espelma encesa. En un dia de molt de vent, subjecti-la al costat de finestres, portes o qualsevol altre lloc per on pugui passar aire de l’exterior. Si la flama oscil·la haurà localitzat un punt on es produeixen infiltracions d’aire.

5.         Evita les infiltracions d’aire de portes i finestres. Tapa les escletxes amb silicona o la massilla.

6.         Recorda’t de tancar el tir de la xemeneia quan no l’estigui usant.

Que no s’escapi la calor!

Sabies que una capa de 3cm de suro, fibra de vidre o poliuterano té la mateixa capacitat aïllant que un mur de pedra d’un metre de gruix? Tingues en compte que com més aïllada estigui el teu habitatge, aconseguiràs un major estalvi energètic i econòmic.

Si vols conèixer més dades sobre com tenir un bon aïllament en el teu habitatge, pots contactar amb nosaltres per correu electrònic.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

CatalanSpanish