Pintura per la teva llar: cuida del medi ambient

La pintura respectuosa amb el medi ambient, més coneguda com a pintura ecològica, és un tipus de producte que es caracteritza per ser més sostenible que les pintures convencionals, ja que es fabrica de manera diferent. Hi ha diversos criteris per a considerar a una pintura respectuosa amb el medi ambient:

1.         El procés de fabricació: en l’elaboració de les pintures ecològiques se segueixen uns processos i normes diferents al d’altres pintures. Per exemple, s’empra un tipus de química molt menys contaminant per al medi ambient que altres. Emet menys residus nocius tant durant el procés de fabricació com després del seu ús.

2.         Contingut reduït de substàncies perilloses per a la salut i medi ambient: es tracta de pintures en base aigua, sense olor i lliures de metalls pesants i dealquilfenoletoxilados. A més, els dissolvents i additius que incorporen són baixos en COVs (compostos orgànics volàtils), la qual cosa provoca que s’evaporin molt més ràpidament.

3.         Aptitud a l’ús i durabilitat: aquestes pintures presenten una bona relació quant al poder cubrent i al seu rendiment, a més d’una bona neteja que fa que la seva durada sigui molt major.

La contaminació de l’aire és un problema de salut que s’ha anat aguditzant durant l’últim segle en centres urbans i industrials.

No fa falta que l’ull humà sigui capaç de veure-la, sabem el nociva que és per al planeta i, sobretot, per als qui la pateixen de forma més directa.

De fet, vivim envoltats d’objectes que han estat tractats químicament.

Òbviament, l’ús industrial i comercial de qualsevol mena de producte tòxic està regulat, però no en tots els ambients en els quals ens movem tenim l’exposició a aquestes substàncies.

La nostra recomanació

La pintura B-Green de Blatem és una opció excel·lent per a acabar amb el problema del formaldehid, ja que funciona atacant i reaccionant front el formaldehid a nivell molecular.

És a dir, el que fa és atrapar el formaldehid dins de la pintura impedint el seu alliberament posterior, de tal forma que redueix significativament la quantitat de formaldehid que les persones respiren.

B-Green és una pintura sostenible per a interiors. És una plàstica mat formulada amb conservant antifloridura i amb la més avançada tecnologia en copolímers estirè-acrílics en emulsió.

Es tracta del que nosaltres definim com a pintura intel·ligent, per les seves aplicacions pragmàtiques basades més enllà de l’estètica i la seva producció basada en processos innovadors.

En les nostres instal·lacions trobaràs una àmplia selecció de pintures de la millor qualitat.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

CatalanSpanish