Reforma de bany: no cometis aquests errors

El bany i la cuina són els espais que més es reformen. A Materials Santamaria comptem amb anys d’experiència, per això volem donar-vos uns consells perquè no cometis aquests errors si reformaràs el teu bany. Pren nota d’aquestes fallades clàssiques abans de començar a invertir temps i diners en el teu nou bany.

Pensar en l’emmagatzematge

Un dels aspectes més importants a tenir en compte és tenir en compte què és el que guardarem en aquesta estada i quantes persones la utilitzaran: tovalloles, electrodomèstics, cosmètics, etc. És molt important triar un mobiliari que ens agradi, però també cal pensar en l’emmagatzematge que ens permet.

La disposició és clau

Alguna cosa que no pot succeir per a tenir un bany còmode i ergonòmic és tenir una porta que en obrir-se colpegi amb un altre moble o amb els sanitaris. I si el bany és petit? No hi ha problema, la solució que et proposem des de Materials Santamaria és substituir les portes per unes altres que siguin corredisses. D’aquesta manera optimitzaràs al màxim l’espai. En les nostres instal·lacions trobaràs mobiliari de marques de referència en el sector.

Eliminar tots els taulells? Segur?

Realitzar una reforma integral no té perquè significar desfer-se de tots els taulells. I és que picar el sòl i les parets és una tasca que comporta molt temps i moltes molèsties (soroll, pols…). Avui dia existeixen multitud d’opcions que no requereixen picar el sòl i les parets, com la pintura resistent a l’aigua o les làmines viníliques que imiten materials com la fusta, el marbre o les rajoles hidràuliques. A Materials Santamaria podràs trobar el material necessari per a estalviar-te temps i diners en la reforma integral del teu bany. En aquesta entrada podràs saber més sobre aquest tema.

Finalment, volem destacar la importància de la il·luminació i de la ventilació. Independentment de si el bany té finestra, és important instal·lar diferents punts de llum per a tenir una il·luminació general que eviti ombres. I és que el bany és el lloc en el qual solem arreglar-nos, per la qual cosa aquest aspecte és important.

En definitiva, si estàs a punt de realitzar una reforma de bany, tingues en compte aquests aspectes que a priori pot ser que oblidem. Davant qualsevol dubte, no oblidis que pots comptar amb Materials Santamaria per a la reforma de la teva llar. T’esperem!

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

CatalanSpanish